FABRIKA CEMENTA LUKAVAC: BUDIMO ODGOVORNI PREMA SEBI I DRUGIMA!

U ovoj za sve nas veoma delikatnoj situaciji Fabrika cementa Lukavac je poduzela vrlo stroge  mjere u cilju sprečavanja širenja korona virusa, te posebno zahvaljujemo našim zaposlenicima, partnerima, kupcima koji su ih prihvatili odgovorno i s velikom ozbiljnošću. Sprovodimo automatski naredbe nadležnih institucija i pomno pratimo aktuelne informacije u BiH i inostranstvu, kako bismo pravovremeno reagovali, jer je to od presudne važnosti za sve nas, naše zdravlje, našu budućnost.

Osigurali smo isporuke naših proizvoda, ali uz vrlo rigorozne mjere zaštite svih učesnika u ovim procesima. Naglašavamo da moramo biti svjesni svog značaja odgovornog ponašanja, pravilne higijene, zaštite od svih rizika, koji su u ovom momentu od ključne važnosti za suzbijanje širenja epidemije.

Napominjemo da je u Lukavac Cementu higijena na najvišem mogućem nivou obaveza: ispravno pranje ruku, nošenje zaštitnih maski, rukavica i veliki broj mjesta sa dezinfekcionim sredstvima, propisana rastojanja. Komuniciramo redovno sa našim dobavljačima, klijentima, preporučujemo i zahtijevamo od svih koji rade s nama da izvršavaju iste radnje i uvode stroge mjere zaštite.

Ulažemo maksimalne napore da se ne narušava redovni rad fabrike i očekujemo od svih vas da se ponašate i djelujete oprezno, odgovorno i solidarno, jer samo na taj način možemo sačuvati sebe, svoje najbliže, kolege, prijatelje …

BUDIMO ODGOVORNI PREMA SEBI I DRUGIMA!

OSTANITE KOD KUĆE#STAYATHOME

Vaša Fabrika cementa Lukavac