LUKAVAC CEMENT I LUKAVAC BETON NA SAJMU PRIVREDE U TEŠNJU

Lukavac Cement kao vodeći proizvođač portland i zidarskog cementa uzeo je učeće i na 15. jubilarnom Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019. Od 13. do 16.06. posjetioci i poslovni partneri ovog značajnog događaja imaju priliku upoznati se sa aktivnostima i proizvodima Lukavac Cementa i Lukavac Betona.

„Sajam poput tešanjskog je dobra prilika da predstavimo sva naša postignuća u posljednjih par godina. Moderna tehnologija i procesi koje primjenjujemo omogućavaju nam proizvodnju po visokim zahtjevima kupca, pratimo nove trendove industrijske proizvodnje, a sve s s posebnim akcentom na povećanje udjela alternativnih goriva i povećanju svijesti o neophodnosti zaštite naše okoline. Ponosni smo predstavnik bh. proizvođača koji u stopu prati evropske i svjetske trendove u proizvodnji i zaštiti životne sredine. “ – istakao je Nihad Begić, direktor marketinga i prodaje Lukavac Cementa.

 

Nataša Crvenković, produkt menadžerica, kazala je da je velika čast biti sudionikom Sajma privrede u Tešnju, gdje su okupljaju najveći i najbolji privredni subjekti, što je za Lukavac Cement samo dodatna inspiracija da nastavi svojim zacrtanim putem kreiranja novih i inovativnih proizvoda čija primjena je moguća u mnogim područjima gradnje i uređenja objekata.

 

Za ovu priliku Lukavac Cement je pripremio atraktivan štand, na kojem se svi zainteresirani mogu upoznati sa širokom paletom kvalitetnih proizvoda – od cementa do betona- i razgovarati o mogućnostima poslovne saradnje, kako lokalno tako i regionalno.