Rođendanski koncert za pamćenje: Divanhana i Dubioza kolektiv sinoć priredili spektakl u Lukavcu

Lukavac Cement je sinoć u Lukavcu priredio veliki rođendanski koncert za pamćenje i proslavio svoj 50. rođendan uz spektakularne nastupe Divanhane i Dubioze Kolektiv.

Na platou ispred Centra za kulturu Lukavac okupilo se preko 10.000 građana svih generacija koji su plešući i pjevajući uživali u istinskom spektaklu fenomenalnih bendova.
Nakon održanog koncerta Dubioza je poslala posebnu poruku građanima i građankama Lukavca: “Nakon 15 godina ponovno smo svirali u Lukavcu. Nadamo se da neće biti potrebno čekati 100. rođendan Cementare da se ovakav koncert ponovi. Mislimo da smo večeras zacementirali naš status omiljenog lukavačkog benda. Nama je bilo beton jer kao što kaže stara tradicionalna navijačka pjesma: ko ne voli Lukavac – nije dobar čovjek.”

Medijski pokrovitelji rođendanskog koncerta su bili: Klix.ba, FENA, Akta.ba, Biznisinfo.ba, eKapijaBiH , Dnevni avaz, Radio M, Biznis.ba, Vijesti.ba, M plus radio, Poslovne novine, RTV Lukavac, RTVTK, RTV Slon, LukavacInfo, Sodalive.ba, Urban Magazin i Business Magazine.
Hvala svima koji su bili dio naše proslave i nadamo se da ćemo nastaviti koračati zajendo ka svjetlijoj, zelenijoj budućnosti!